Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 251

Vilt Atelier

Vilt Atelier
Cursuscode: 251

In het Vilt Atelier kun je werken aan je eigen projecten van vilt met professionele begeleiding van onze ervaren docent. Je kunt bijvoorbeeld werken aan een kledingstuk of een viltschilderij. Ook andere werkstukken zijn mogelijk.
De docent denkt met je mee en geeft je tips. Zij heeft veel kennis over verschillende technieken en de combinaties van verschillende technieken zoals het invilten van stoffen of breisel. In het Vilt Atelier werk je in een groep aan je eigen werkstuk.

Het werken met vilt in een groep is een goede stimulans, inspirerend, bijzonder leerzaam èn gezellig!

 • Voor het deelnemen aan het Vilt Atelier heb je de basisvaardigheid van het vilten al onder de knie.
 • In het Vilt Atelier wordt gewerkt met wol, naaldvlies, zijde, zijden vezels eventueel andere materialen zoals garens. De kosten zijn afhankelijk van je eigen werk. Je kunt de materialen zelf aanschaffen, maar het kan ook via de docent. De kosten van de materialen kunnen dan in de les met de docent worden afgerekend. Bespreek op tijd met de docent als je wilt dat zij materialen voor je meebrengt.
 • De contactpersoon voor deze cursus is Henriëtte Borgers, tel. 06-29 21 00 36.

  Maandag 14 januari 2019
  6 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
  Prijs: € 102,50
  Mw. E. (Esther) Valk
  19:00 - 22:00
  Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres gegevens)
  E. (Esther) Valk
  E. (Esther) Valk
  Esther Valk is fulltime vormgever/kunstenaar en heeft zich gespecialiseerd in vilten en het ontwerpen en maken van leren tassen. Ze geeft al lange tijd les in het vilten. Esther: Deze techniek biedt zoveel mogelijkheden en is zo fijn om te doen dat ik dit graag aan andere door wil geven.