Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 202A

Tekenen en schilderen - maandag 13.00 (najaar)

Tekenen en schilderen - maandag 13.00 (najaar)
Cursuscode: 202A

Altijd al eens willen leren tekenen en schilderen? Wat een genot is het om vast te kunnen leggen wat je ziet door te tekenen of te schilderen, binnen of buiten. Creatief bezig zijn werkt ontspannend en geeft nieuwe energie en inspiratie. Ook jij kunt het leren!

In deze cursus ontwikkel je je creativiteit met verschillende materialen. Daarin word je vakkundig begeleid door onze docent. Je leert op een andere manier te kijken en hoe je je waarneming en je eigen verbeelding op papier of doek kunt zetten. De cursus is inspirerend, verrassend en ontspannend. Omdat er met verschillende materialen wordt gewerkt, kom je erachter wat jou het best ligt. 

Met opdrachten worden teken- en schildertechnieken aangeleerd en ontwikkeld. In de cursus komen perspectief, compositie, kleur en vorm, structuur en sfeer aan de orde.

  • Deze cursus start zowel in het najaar als in het voorjaar. Je kunt je meteen voor het najaar en het voorjaar inschrijven, zodat je voor het hele cursusjaar verzekerd bent van een plaats. 
  • Voor deelname aan de cursus schaf je papier, potlood en houtskool zelf aan. Bij de eerste les is potlood en papier voldoende.
  • Deze cursus is interessant voor beginners en gevorderden.

Coordinator is Ida Lauwers 06-31969450

tekenen en schilderen 2

Maandag 19 september 2022
13 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 190,00
Mw. (Thea) van Herpt

De eerste les meebrengen: papier en potlood

13:00 - 15:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
(Thea) van Herpt
(Thea) van Herpt
Thea is naast tekenaar ook beeldhouwer. Ze heeft in haar werk veel aandacht voor techniek, ambacht en materiaal. Als beeldhouwer kan Thea cursisten veel leren over driedimensionaal werken op een plat vlak. Ze exposeert in binnen- en buitenland. Voor vragen over het instapniveau kan contact opgenomen worden met de docent per mail via theavherpt@gmail.com.