Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 614

Creatief schrijven

Creatief schrijven
Cursuscode: 614

Heb je altijd een verhaal willen schrijven of een boek? Maar komt het er niet van? Of ben je al begonnen met schrijven maar kun je wel wat hulp en inspiratie gebruiken? Dan is deze cursus zeker iets voor jou.

In de 6 bijeenkomsten staan schrijfplezier en het creatieve proces voorop. Met leuke en laagdrempelige opdrachten leer en oefen je de verschillende aspecten van het schrijven. Bijvoorbeeld over de opbouw van een verhaal of boek, hoe schrijf je een goede dialoog en hoe ontwikkel je een personage. Maar ook: hoe kom je tot schrijven en wat te doen als je vastloopt.Voorlezen van de teksten en deze samen bespreken zijn belangrijke onderdelen van de cursus. Je leert van zowel de docent als van elkaar. 

Voor deze cursus is geen schrijfervaring nodig. Het is ook niet nodig om al een idee voor een verhaal te hebben. De cursus kan je juist inspireren tot een verhaal. In welk genre ook. Heb je al wel een verhaal waaraan je verder wilt werken? Dat kan ook.

In de cursus ontwikkel je je creativiteit en ontdek je je eigen schrijfstijl. Je ervaart wat schrijven voor je betekent en hoe jouw teksten op anderen overkomen. Aan het einde van de cursus heb je genoeg  informatie en inspiratie om met je eigen verhaal aan de slag te gaan. 

Dinsdag 9 april 2019
6 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 118,00
Mw. S (Sandra) Hakkens
19:00 - 21:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres gegevens)
S (Sandra) Hakkens
S (Sandra) Hakkens
Sandra Hakkens was correspondent voor het Eindhovens Dagblad. Ze heeft de opleiding Biografieën en Familieverhalen aan de Schrijversacademie gevolgd. Nu is ze eigenaar van Verhaal voor morgen. Sandra: ´ Ik geef opdrachten, bespreek deze met iedereen en geef de cursisten informatie, tips en weetjes. Dit allemaal op een informele en persoonlijke manier; het plezier in schrijven staat voorop.´