Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 276

Binnenhuisarchitectuur - Ontwerp je eigen interieurplan

Binnenhuisarchitectuur - Ontwerp je eigen interieurplan
Cursuscode: 276

Heb je wel een huis maar heeft het nog niet jouw gevoel van thuis? Ga je verbouwen, en zoek je houvast bij het zoeken naar een goede inrichting? Heb je een nieuw huis gekocht en heb je hulp nodig bij de indeling van een ruimte? Wil je aan de slag met een nieuwe stijl of nieuwe kleuren, maar weet je niet hoe je dat het best kunt aanpakken? Dan is dit de cursus voor jou. 


In de 4 lessen krijg je steeds eerst een stukje theorie en ga je daarna vooral ook praktisch aan de slag. Aan het einde van de cursus heb je ...de basis geleerd om thuis je interieur aan te pakken zodat het weer helemaal jouw thuis voelt. Aan bod komen onder andere: 

• Woonstijltest
• Moodboard maken
• Plattegrond tekenen
• Kleur- en materiaalplan
• verlichtingsplan

Bij elke les is er tijd om je vragen te stellen aan onze ervaren docent/interieurontwerpster. Zij zal ook elke les samen met je kijken naar jouw persoonlijke interieurplan en je tips geven voor je aanpak. Aan het eind van de cursus weet je hoe je je interieur kunt aanpakken zodat het weer helemaal jouw thuis wordt. 

  • Voor deze cursus heb je een schaalliniaal nodig en een tekenpotlood of finelinerpen. 
  • Andere materialen en informatiemap worden door de docent verzorgd. 

Ervaring van een deelnemer: Vorig jaar ben ik verhuisd en ik wilde een frisse look voor de woonkamer, maar ik wist niet hoe ik dat moest aanpakken. In de cursus kwamen al mijn vragen aan bod en nog veel meer. De lessen waren goed voorbereid en ik heb een mooi naslagwerk. Het resultaat: de restyling van de woonkamer is nu bijna klaar en absoluut een succes (te horen aan de complimenten) én belangrijk bijkomend voordeel: sinds deze cursus geen miskoop meer gedaan! Een aanrader dus.

Maandag 4 februari 2019
4 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Mw. M (Melanie) van der Steen
19:00 - 22:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres gegevens)
M (Melanie) van der Steen
M (Melanie) van der Steen
Melanie van der Steen heeft al meer dan 20 jaar ervaring als interieurontwerper. Met veel enthousiasme, plezier en kennis geeft ze eerlijk en onafhankelijk interieuradvies. Rust, samenhang, sfeer en functionaliteit zijn een aantal steekwoorden die belangrijk zijn in haar werk. Zij creëert interieurs die bij de persoonlijkheid, gezinssituatie en behoeftes voor de bewoner(s) past, goed voelt en eigen is.