Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 261

Fotografie voor gevorderden

Fotografie voor gevorderden
Cursuscode: 261

Je bent geen beginnend fotograaf meer en je bent er klaar voor om meer creativiteit in je werk te leggen. Wat is er dan mooier om je eigen stijl te gaan ontwikkelen?

In deze cursus wordt dieper ingegaan op de basisinstellingen van je spiegelreflex-, systeem- of high-end compactcamera. Daarbij moet je denken aan H.D.R, panoramaview, histogram en witbalans. Natuurlijk gaan we veel uitproberen in studiowerk en werken met flits.

Je krijgt persoonlijke opdrachten van de docente. Daarin krijg je alle ruimte om je eigen stijl te gaan ontwikkelen. Tijdens dit onderdeel van de cursus wordt vooral een beroep gedaan op je creativiteit. De docente geeft inspiratie en tips. Je foto’s worden steeds beter en professioneler.

Deze cursus is bedoeld voor deelnemers die de beginnerscursus hebben doorlopen of in ieder geval dat niveau hebben bereikt. Heb je vragen over het instapniveau mail dan even met de docente: mariet@m3w.nl.

  • Je beschikt over een spiegelreflex-, een systeem of een high-end compactcamera.
  • Bij deze lessen behoren ook thuisopdrachten. Je gaat zowel tijdens de les als in je eigen omgeving met je camera aan de slag.

Coördinator is Ida Lauwers 06-31969450

Donderdag 12 januari 2023
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 187,50
Mw. (Mariet) Wielders

Meebrengen:
Een camera, spiegelreflex, systeem of een z.g. high-end compact camera. In ieder geval moeten sluitertijd en diafragma handmatig ingesteld kunnen worden.

20:00 - 22:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
(Mariet) Wielders
(Mariet) Wielders
Mariet Wielders brengt haar passie voor fotografie graag over op anderen. Voor het geven van cursussen heeft zij aan de Fotovakschool haar certificaat gehaald. Samen met de ervaring uit haar eigen praktijk is dat een goeie bagage om met enthousiaste amateurs aan de slag te gaan. Ze geeft al ruim 10 jaar les en blijft het leuk vinden om met nieuwe mensen te ontdekken hoe leuk fotografie is. Naast het lesgeven fotografeert zij in opdracht en maakt ze vrij werk waarmee ze regelmatig exposeert. Voor vragen over het instapniveau kan contact opgenomen worden met de docent: mariet@m3w.nl.