Cursuscode: 264

Fotografie voor beginners

Fotografie voor beginners
Cursuscode: 264

Wil je weten wat je met je camera allemaal kan? Wil je jouw fotografie ontwikkelen? Dan is de basiscursus fotografie iets voor jou.

In deze cursus leer je om te gaan met je camera en ontdek je de mogelijkheden en onmogelijkheden ervan. Je leert wat sluitertijd, diafragma en ISO is en deze ook handmatig in te stellen. Door middel van opdrachten in en buiten de les leer je anders naar de wereld om je heen te kijken, hoe die er uit ziet vanuit verschillende perspectieven. Composities leren zien en natuurlijk krijg je tips en trucs om je foto's nog mooier te maken. Het vastleggen van leuke belangrijke momenten kun je door deze cursus verbeteren en meer betekenis geven. Eén les gaan we naar buiten (Eindhoven) om de technieken toe te passen.

Voor deze cursus heb je een camera nodig waarvan de sluitertijd en diafragma handmatig in te stellen zijn. Een bepaalde voorkennis is niet vereist.

Donderdag 22 februari 2018
8 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 105,00
Mw. M. (Mariet ) Wielders
20:00 - 22:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
M. (Mariet ) Wielders
M. (Mariet ) Wielders
Mariet is fotograaf en een onderdeel van mijn werk is, het geven van cursussen fotografie. Verder houd ik me bezig met het maken van fotoreportages voor particulieren en bedrijven.