Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 280

Workshops bloemschikken

Workshops bloemschikken
Cursuscode: 280

Deze cursus bestaat uit 3 workshops van een avond: thema's najaar, winter, voorjaar.

Houdt u van bloemen en van groen? Bent u graag creatief bezig? Aan het einde van elke avond heeft u een prachtig bloemstuk om mee naar huis te nemen. Elk jaargetijde een ander stuk dat past bij de tijd van het jaar. De bloemstukken zijn meestal zo gemaakt dat u er lang van kunt genieten, bijvoorbeeld door het verversen van een aantal bloemen. 

Het materiaal voor het bloemstuk kunt u bij de docent kopen. Het is ook mogelijk om materiaal uit eigen tuin mee te brengen. Voorafgaand aan elke avond ontvangt u een e-mail van de docent met informatie over wat u nodig heeft voor de cursusavond. U kunt dan doorgeven wat u wilt bestellen of wat u zelf meebrengt.

  • De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. 
  • Rekent u op bijkomende kosten van 20 euro per avond voor bloemen, takken, groen, kransen en het gebruik van binddraad, lijmpistolen, krammen, sierdraad enz.
  • Contactpersoon voor deze workshops is Ine Keeris, tel. 06-51448867. 

Ervaring van een deelnemer:  
Afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan de bloemschikworkshops. Ik kon per avond kiezen uit een paar verschillende werkstukken. Er was dus altijd wel iets bij naar mijn smaak. De avonden zelf waren erg gezellig, de groep is niet groot, dus de docent heeft genoeg tijd om uit te leggen en te helpen. Ik heb onder andere een prachtige voorjaarskrans en kerstkrans gemaakt waar ik lang van heb genoten. Super!

Maandag 24 september 2018
3 lessen van 2,5 uur , elke 11 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 50,00
Mw. A (Anne) Wonink-Bokma
19:30 - 22:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
A (Anne) Wonink-Bokma
A (Anne) Wonink-Bokma
Anne haar grote passie is tuinieren en mooie creaties maken van bloemen. 10 jaar geleden heeft Anne besloten de bloemistenopleiding te gaan volgen. Zij vindt het fijn om haar kennis te delen met cursisten.