Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 281

Workshop Bloemschikken - najaar

Workshop Bloemschikken - najaar
Cursuscode: 281

Dit cursusjaar bieden we 4 losse workshops aan met de thema's herfst, winter, voorjaar en Pasen.

Deze workshop heeft het thema: NAJAAR

Houdt u van bloemen en van groen? Bent u graag creatief bezig? Aan het einde van elke avond heeft u een prachtig bloemstuk om mee naar huis te nemen. Elk jaargetijde een ander stuk dat past bij de tijd van het jaar. De bloemstukken zijn meestal zo gemaakt dat u er lang van kunt genieten, bijvoorbeeld door het verversen van een aantal bloemen. 

Het materiaal voor het bloemstuk kunt u bij de docent kopen. 

  • De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. 
  • Rekent u op bijkomende kosten van 20 euro per avond voor bloemen, takken, groen, kransen en het gebruik van binddraad, lijmpistolen, krammen, sierdraad enz. Inclusief koffie, thee en iets lekkers.
  • De contactpersoon voor deze cursus is Henriëtte Borgers, tel. 06-29 21 00 36, e-mail vuhenriette@vu-dekempen.nl
  • De andere workshops zijn op 11 december 2019; 19 februari 2020; 1 april 2020. Bekijk hier de andere workshops Bloemschikken

Ervaring van een deelnemer:  
Afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan de bloemschikworkshops. De avonden waren erg gezellig, de groep is niet groot, dus de docent heeft genoeg tijd om uit te leggen en te helpen. Lekker creatief bezig en elke keer een mooi bloemstuk om thuis nog lang van te genieten.

Woensdag 9 oktober 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 20,00
Mw. (Imke) Schrijvers
19:30 - 22:00
Locatie: Bloemsierkunst Verbakel (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
(Imke) Schrijvers
(Imke) Schrijvers
Ik ben imke Schrijvers woonachtig in Bergeijk en heb 3 kinderen.. Verder ben ik al sinds mijn 12de bezig in het bloemenvak. Siertteeltschool Eindhoven Tuinbouw bsk-school Vught En vele cursussen gehad op het gebied van bloemwerk.. Momenteel al 6 jaar aan het werk bij bloemsierkunst Verbakel waar ik allround ben. Ik verzorg hier al een paar jaar ook de workshops met veel plezier! En zal zorgen dat iedereen met een mooi bloemstuk naar huis gaat.