Bestellijst

Geen bestellingen

Vacature cursuscoördinator

De  Volksuniversiteit De Kempen is op zoek naar een coördinator. 
De organisatie van de Volksuniversiteit  wordt gerund door vrijwilligers: een bestuur en een coördinatieteam. De coördinatoren in het coördinatieteam zijn de contactpersonen richting de docenten en de deelnemers. Ook denken de coordinatoren mee over het aanbod van de Volksuniversiteit en over de punten waarop we kunnen verbeteren. Een belangrijke rol dus binnen de Volksuniversiteit. 
Op dit moment bestaat het coördinatorenteam uit 5 coördinatoren, nieuwe vrijwilligers die willen aansluiten zijn welkom.
Elke coordinator heeft een eigen "cursuspakket" waarvoor hij/zij het aanspreekpunt is. De samenwerking binnen het team is goed en er wordt regelmatig overlegd.
Wil je meer weten over de rol van cursuscoördinator en vind je het leuk samen te werken in een enthousiast team, neem dan contact met ons op.
Je kunt bellen of mailen naar Ton Kox, bestuurslid van de Volksuniversiteit en vanuit het bestuur betrokken bij het coördinatieteam,
tel. 06-55142114, VUton@vu-dekempen.nl. 

De  Volksuniversiteit De Kempen is altijd benieuwd naar nieuwe ideeën!
Bent u expert op een bepaald vakgebied en wilt u uw kennis graag overdragen? We overleggen graag met u of uw idee in de Volksuniversiteit past. We bieden cursussen, workshops, lezingen en excursies aan. Elke suggestie is welkom, ook van de kant van onze deelnemers.
Je kunt hierover bellen of mailen naar Ton Kox, bestuurslid van de Volksuniversiteit en vanuit het bestuur betrokken bij het samenstellen van het programma, tel. 06-55142114, VUton@vu-dekempen.nl.