Vacature cursuscoördinator

De  Volksuniversiteit De Kempen is op zoek naar een cursuscoördinator.

Het bestuur bestaat uit vrijwilligers en wordt ondersteund door coördinatoren. Deze cursuscoördinatoren zijn de schakels tussen het bestuur, de docenten en de cursisten. Zij spelen een belangrijke rol in het samenstellen van het cursusaanbod en zijn het eerste aanspreekpunt voor de docenten en de cursisten.

Het takenpakket bestaat o.a. uit:

  • ontvangst cursisten eerste les van de cursus
  • contact onderhouden met docenten
  • op grond van evaluaties door cursisten een totale evaluatie van de cursussen maken..
  • bestuur informeren over de gang van zaken.
  • elk jaar samen met het bestuur een cursusprogramma voor het volgend seizoen samenstellen
  • deelnemen aan een deel van de bestuursvergaderingen.

Als u graag een bijdrage wilt leveren aan het werk van de Volksuniversiteit, het prettig vindt samen te werken in een enthousiast team en graag nieuwe mensen ontmoet, is dit misschien iets voor u.

Hebt u interesse, aarzel dan niet contact op te nemen met  Linze Hoekstra, bestuurslid van de Volksuniversiteit, tel. 06-2633 8300, mailadres: bestuurslid2@vu-dekempen.nl.

De Volksuniversiteit is een stichting die tot doel heeft bij te dragen aan de voortdurende ontwikkeling van de persoon als individu en als volwassen inwoner van de Kempische samenleving. Voor de activiteiten zijn enkele uitgangspunten belangrijk: neutraliteit, toegankelijkheid en een breed aanbod (zie www.volksuniversiteitdekempen.nl)

Volwassenen uit alle lagen van de bevolking, ongeacht hun vooropleiding en achtergrond wordt de mogelijkheid geboden tot verdere vorming, ontwikkeling en scholing. Men doet dit door middel van het aanbieden van cursussen, workshops en lezingen door deskundige docenten en sprekers.

Veel cursisten ervaren een gevolgde cursus als een ondersteuning voor hun dagelijks leven, hun beroep, hun algemene ontwikkeling of hun nevenactiviteiten.