Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 512

Yin Yoga - woensdag 10.15 uur

Yin Yoga - woensdag 10.15 uur
Cursuscode: 512

Door Yin yoga voel je je vitaler, rustiger en soepeler.

De basis van alle yoga is stilte en stilte is yin. In ons dagelijks leven is er constant beweging waarbij we alert, actief en assertief moeten zijn. Onze mobiel stelt ons in staat 24 uur per dag in contact te staan met de wereld. En dan zijn daar ook nog de laptop of televisie, allemaal aspecten van yang energie. Gun jezelf dan wat yin energie met yoga.

Yin yoga onderscheid zich door op een zachte manier in te werken op het bindweefsel (fascia) daar waar we vaak de oorzaak van ongemak en pijn kunnen vinden. Yin yoga verzacht, hersteld en maakt soepel. Zo verlagen we het stress niveau en laten we ons systeem toe om spanning vrij te geven die we hebben opgebouwd

Een Yin yoga les duurt een uur en kent een fijne ontspannen sfeer, gericht op rust en hernieuwde energie. De les bestaat uit houdingen die minstens drie minuten worden aangehouden. Daarbij is de focus op de adem en op wat er precies in het lichaam gebeurd. Op een zachte manier ontstaat er meer ruimte en rust in lichaam en geest. Er is ontspannende muziek op de achtergrond en elke oefening wordt duidelijk uitgelegd en begeleid.

  • Iedereen kan Yin yoga doen, ook als er klachten of aandoeningen zijn.
  • Yin yoga oefeningen zijn eenvoudig en iedereen, jong of oud kan ze doen.
  • Je hebt nodig: Yogamatje, kussentje voor onder het hoofd, dekentje om warm te blijven tijdens de eindontspanning, badhanddoek voor ondersteuning. Breng deze zelf mee naar de les.

Uw coördinator is Ida Lauwers: 06-31969450

Woensdag 15 september 2021
30 lessen van 1 uur aanvangstijd 10:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00
Mw. (Gerrie) Noten

Je hebt nodig:
yogamatje; kussen voor onder het hoofd; dekentje om warm te blijven tijdens eindontspanning; badhanddoek voor ondersteuning; 

10:15 - 11:15
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
(Gerrie) Noten
(Gerrie) Noten
Gerrie is haar halve leven al bezig met gezondheid en bewegen, aandacht voor lichaam en geest en om haar kennis en passie te delen. In Yin yoga heeft zij de ultieme bevestiging gevonden van een door haar geliefde quote; "ieder moment van haast is een verloren moment"